Uw tuin tijdens alle seizoenen in topconditie! Iedere tuin heeft met regelmaat onderhoud nodig. Gebrek aan tijd, geen groene vingers, fysieke beperkingen kunnen redenen zijn om te kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. De mate van onderhoud vindt zijn oorsprong in het ontwerp door het toepassen van specifieke elementen en materialen (bestrating met speciaal voegmiddel, aankleding, (kunst-)gras, etc.

BP Tuinen neemt u graag de zorg voor uw tuin uit handen. Voor iedere tuingenieter bieden zij onderhoud ‘op maat’. Zo is de zorg voor uw tuin altijd goed geregeld.

23092011276
02072011170
23092011279

Tuinonderhoud op afroep, op regiebasis

U doet het liefst alles zelf en bent een tuinier in hart en nieren. Toch zijn er werkzaamheden te bedenken die u niet zelf kunt of wilt uitvoeren. U belt ons wanneer u dat nodig vindt en houdt zo de regie in eigen handen.

Tuinonderhoud op planning, op regiebasis

Veel tuinwerkzaamheden doet u zelf met groot plezier. Het grote onderhoud in voor- en najaar wilt u wel laten verzorgen.

Service tijdens uw afwezigheid

U bent voor een bepaalde periode afwezig. Bijvoorbeeld door vakantie, maken van een lange reis, ziekenhuisverblijf etc.

Elementen tuinonderhoud, op regie- of contractbasis

Bepaalde elementen in uw tuin wilt u graag uitbesteden. Te denken valt aan hagen knippen, maaien, bollen planten, borderonderhoud etc.

Full-service tuinonderhoud, op contractbasis

U bent de pure tuingenieter en besteedt het totale onderhoud graag uit. Geen groene vingers, gebrek aan tijd, fysieke beperkingen, etc.